Okulumuz Hakkında

25 Şubat İlkokulu
YUKARI MAH. 25ŞUBAT CAD. NO: 7 İSPİR / ERZURUM
442 451 22 86
442 451 30 27
https://25subatilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

*** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz, hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında korkmasınlar.

MİSYON

NEDEN VARIZ SORUSUNUN YANITIDIR MİSYON. Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz, farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.

BAŞARILAR

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvasında farklı oyun kategorisinde 3 birincilik ve 1 üçüncülük. Aynı turnuvada koridor oyununda il çapında 3.´lük
Öğretmen :20
Öğrenci :396
Derslik :32
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5684
Öğretim Şekli :Normal (Tam gün)

Öğretim Şekli

Normal (Tam gün)

Ders Başlama ve Bitiş

08.30-15.05

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer (katı yakıt)

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ERZURUM/İSPİR 0 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

MERKEZ POSTANE İLE AİLE SAĞLIK NERKEZİNİN KARŞISINDADIR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Erasmus